O nama

Osnivači "Holiday PLUS KM"-a

Osnivači “Holiday PLUS KM”-a

Duboko opredeljeni za nastavak života i rada na prostoru Kosova i Metohije,  nakon odlaska iz Prištine, 2001. godine osnovali smo agenciju sa ciljem da programe prilagodimo interesu korisnika ali i da im pružimo nova saznanja, upoznajući ih sa novim destinacijama i nastojeci da ni po čemu ne zaostajemo za drugim gradjanima, iako obitavamo u poluratnim uslovima. Na taj način, hrabro i bez ičije pomoći, demonstritrali smo strategiju održivog opstanka i razvoja sa krajnjim ciljem da ovaj mali porodicni biznis  i sediste firme vratimo u maticu osnivača.

Generalni menadžer sa tridesetogodišnjim iskustvom u obavljanju turističke delatnosti,  podpomognut mladim obrazovanim narastajima punim svežih ideja, svakodnevno nastoji da kreira baš ono putovanje o kome ste maštali i prilagodi ga Vašoj i ličnosti, a sve sa ciljem da nas prisvojite kao što imate licnog bankara lekara, advokata, pekara i tako podvučete svoje ime na listi naših zadovoljnih turista.

O kredibilitetu naših usluga, pored referente liste kako individualnih tako i grupnih korisnika, svedoče Licenca organizatora Putovanja OTP BR 396/2010 Republike Srbije kao i UNMIK Licenca za bavljenjem turizmom.

Pored naših turističkih programa, te turističkih ponuda partnerskih turističkih agencija, generalni smo zastupnici vodećih touroperatora, čije aranžmane možete kod nas uplatiti po cenama i uslovima koji su publikovani na njihovim prezentacijama.

S’ poštovanjem,

Osnivači:
Stojaković Nenad
Stojaković Maja

Ostavite odgovor